Min kärlek till Halloween
Publicerat den

Jag vet inte om nån egentligen fattar hur mycket jag äälskar Halloween. Det finns så mycket bra. Typ alla animerade filmer som görs, all läskig musik, alla halloween-videos som kommer ut på youtube, att vara ute sent på kvällen med sina bästa kompisar, att gå "trick-or-treat", att pynta hela huset med spindelnär och spindlar, att skära ut halloween-pumpan med Papi, att vara med sina kusiner, att ha en Mami som också älskar halloween, att vara vampyr (jag är alltid vampyr, kommer alltid vara, och har alltid vart), att halloween-pyssla, att prata om vår kärlek till halloween med brorsan, att lyssna på halloween-låtar som kommer från de animerade filmerna, att fixa sig till att gå trick-or-treat, att shoppa halloween-kostymer, m.m.
Åh, det är bara den här känslan jag får av halloween som jag älskar. Det är som den där jul-känslan man får på julen, fast halloween istället! Och iår kommer jag ju också kolla PLL halloween-avsnittet! 
Jag skulle vilja fira Halloween i amerika, dom firar det såå mycket mer än vi här i Sverige. Men nu ska jag söka upp alla animerade halloween-filmer jag kan hitta. Och sen får jag och familjen kolla på dem nån gång.
Nu är det bara 28 dagar kvar...
Jag har bara tre ord att säga till er nu... This is Halloween!
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo