No snow, bu
Publicerat den

Hej!
Min lärare är craycray. Han satte på sig en clownnäsa på lektionen, för att vi skrattade. Hehe. Han är ingen vanlig lärare.
Igår och idag har jag kollat väldigt mycket Gossip Girl, tehe. Det är bra.
It's Friday, friday, yay!
Men imorgon ska jag på match, hemmamatch blir det. Sen har jag match på söndag också. Det ska bli kul!
Denna fina blomma har jag i mitt rum. Jag har glömt bort vad den heter, men man har dom på juletiderna. :)
 
 
 



Polka-naglar
Publicerat den

Heej! Såhär ser mina naglar ut just nu. Det ska föreställa polkagrisar. Det är superenkelt att göra. Kan lägga in en beskrivning längst ner.
 
Haha, inte helt perfekt, menmen.
 
 
 
 
 



Nytt
Publicerat den

Hej!
Idag har jag vart i skolan som vanligt, efter skolan har jag kollat på Gossip Girl, sedan har jag tränat innebandy.
 
På de senaste dagarna har jag köpt lite nya saker. Här kommer dom :3 Som man märke, så är det bara julsaker...
Små julgranskulor från ica, ca 40 kr.
 
Polkagris-saker att ha i min lilla julgran, ica, ca 16 kr.
 
Adventsstake, coop, ca 50 kr.
 
Sedan min oversized jul-sweater, som jag redan har visat, men ja. Ebay, från 70-150 kr. Jag minns inte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Midnight Memories
Publicerat den

Hej!
Idag så har ju One Directions nya album kommit ut! :D Jag har inte hunnit lyssnat på alla låtar än, men jag håller på just nu!
Idag är det ju måndag, inte så kul. Hela dagen har jag varit väldigt trött!
Efter skolan gick jag hem till Nora, jag var inte där så länge, men det var kul. Vi lekte med Petshops! Haha, åh, gamla minnen. Jag tror det var i typ tvåan-trean som jag och Ellie hade jättemånga petshops. Hehe. Vi lekte typ med dom heela tiden!
Just nu sitter jag bara och kollar wehearit, och lyssnar på midnight memories. När jag har lyssnat klart låtarna ska jag nog kolla Gossip Girl.
 
 
 



Dagen
Publicerat den

Hej!
Idag har jag den större delen av dagen vart på julmarknad. Jag, Ellie och Nora bakade saker under veckan, och sålde nu på julmarknaden. Det var mysigt på julmarknaden! Jag köpte en ljushållare bara.
Resten av dagen har jag inte gjort så mycket.
Imorgon blir det ingen träning. :( Det är nog för vi spelade så himla mycket match igår. Åh.
Nu är det exakt en månad kvar till Julafton. Men det jag ser mest fram emot nu är första advent! Det är 7 dagar kvar. Om Noras väder-sak har rätt så ska det snöa då!
 
 
 



Innebandy HELA dagen
Publicerat den

Hej! Imorse steg jag upp kl 6, för att åka iväg på NewBody-cup (innebandycup). Vi kom hem för kanske 45 minuter sen, så jag har bara spelat innebandy hela dagen. Sammanlagt blev det 6 matcher... Jag kommer ha träningsverk imorgon. Jag spelade i alla fall för det mesta back, men en match forward och sista matchen center. Det gick inte så jättebra, men vi hade kul och vi spelade endå jättebra, för vi var det enda laget som spelade så mycket!
 
Men nu kollar jag One Directions livestream!!!! Alla har en egen soffa, hahaha. Det är jättekul att kolla och det har vart jättemycket shirtless! :P
 
 
 



It's beginning look a lot like christmas
Publicerat den

Heej!
Idag hade vi SO-prov i skolan .Det var inte som ett vanligt prov. Jag tycker det gick ganska bra för mig.
Efter skolan bakade jag, Ellie och Nora lussebullar. Efter det åkte vi till Nora, och försökte att göra kransar. Det var ganska svårt, men dom blev endå ganska bra. Men en spännande och tråkig sak som hände var att det började brinna i en fabrik. Och vi var bara några 10 meter ifrån det. Så nu är det giftig luft över hela Gnesta. Så man får inte gå ut, eller ha öppna fönster... Hehe, tänk att detta händer i lilla Gnesta. Det var typ på aftonbladet också.
Men min sweater kom idag! Jag tycker den är jättefin. Den är gosig och oversized. Jag gillar oversized sweaters!
Sen ställde jag ut min lilla gran... :3 Jag har inte julpyntat helt i mitt rum, men nu är faktiskt det mes framme.
 
 
 



Catching Fire in my ♥
Publicerat den

Hej! Igår var jag ju och kollade på catching fire med Ellie. Simon och Lukas var också med.
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja... BÄSTA FILMEN JAG SETT I HELA MITT LIV!!! Jag är inte besviken alls, och jag har endå läst boken innan. När man har läst boken innana brukar filmen inte kännas lika bra, men så var det inte för mig denna gång! Åh jag älskaaaaar Peeta!!♡ Haha, Josh Hutcherson är en av mina celeberty crushes. Åhåhåhå. Joshifer!!!
Kolla filmen, seriöst!!

Men idag har jag vart i skolan. Efter skolan tränade jag och Ellie innebandy med flickor C, för vi missade träningen igår. Det var ganska kul!













Cathing Fire
Publicerat den

Hej! Jag var ganska nyss med Ellie och kollade catching fire (hunger games). Sååå obeskrivligt bra! Beskriver mer imorn. Nu ska jag sova. Godnatt!






Design
Publicerat den

Hej! Jag vet att min design ser väldigt konstig ut just nu, för bakgrunder matchar inte alls med headern. Men när snön kommer ska jag ta nya bilder och göra om designen, lite mer julig! (Jag älskar julen över hela mitt hjärta, för dom som undrar.)
Haha, omg, vill ha! :P
 
 
 
 



Måndag igen...
Publicerat den

Heej!
Idag har jag vart i skolan, efter skolan hade jag innebandyträning. Det var jobbigt men kul! :P
Här hemma har jag tränat lite till SO-provet, med Papi.
Haha, en gammal bild. Den är från i slutet av sommaren förra året. Jag håller koll! ;)
 
 
 
 
 



Nya jul-effekter på picmonkey!
Publicerat den

Hej!
Det har kommit in nya jul-effekter på picmonky nu! Dom från förra året är också kvar!
Jag kommer ha sååå mycket användning för dom, hehehe .:3
Åh, jag är så glad just nu, för att: jag har beställt min sweater och jag har fått reda på att han i filmen "elf" (eller "hollywood-stjärnan Will Ferrell") har en stuga, I DEN LILLA "STADEN" JAG BOR I!?!?!?!??!?! Omg, jag har väl säkert sett honom nån gång, kanske, för att det är ett sånt litet ställe jag bor i!
Haha, gjorde bara en ganska rörig bild. :P
 
 
 



När kommer snön?
Publicerat den

Hej!
Idag har jag bara varit hemma och inte gjort någonting.
Jag har kollat mycket på ebay efter en christmas-sweater. Det finns såå mycket där, jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken jag ska välja, men jag ska fråga mamma och se vad hon tycker!
Här är de olika jag funderar på.
 
 
 



Vad mörkt det är
Publicerat den

Hej!
Åh, jag har SO-prov om en vecka. Så jag måste plugga... Jag hatar läxor. Like school wasn't enouh.
Men idag var vi i vårat hemklassrum hela dagen och pratade bara om olika yrken, och sånt. Jag tror att jag vill brottsadvokat när jag blir stor. Vi pratade inte riktigt om sånna yrken, men jag bara kom och tänka på det då.
Efter skolan var jag väldigt kort med Ellie. Vi gick till ica, där såg jag en stor prydnads-tomte som jag blev kär i!!
Jag har inte gjort så mycket annat idag annars. Jag kollade på Gossip Girl. :3 Jag vill kolla på glee, men jag ska nog kolla klart på GG först.
 
 
 



Julsnö
Publicerat den

Hej! Idag efter skolan gick jag, Nora och Ellie hem till Nora. Vi kollade på hennes julpynt (dom har julpyntat jättefint!!) Vi gjorde också varm choklad, åt lussebulle och pepparkakor och kollade på julfilm. Vi kollade på ice ages julfilm, den var jätte kort och bra. Jag visste inte ens att den filmen fanns! Men jag tror den hette "a Mammuth Christmas", typ.
Sen påvägen hem från Nora stannade jag och Papi förbi på konsum, där köpte jag julsnö/sprejsnö/fakesnö. Haha. :3 Jag har inte provat det än. Men man kan spreja det på julgranen, på fönstrerna (det går att tvätta bort med varmt vatten och rengöringsmedel), och man kan ha det på olika julpyssel. Jag ska nog ta en liten och urtvättad syltburk, och göra typ som en ljushållare. Så jag sprejar fakesnön utanpå, det blir nog fint!






Ondag
Publicerat den

Hejsaan!
Idag har jag vart i skolan som vanligt. Vi hade typ mentor, idrott, so och matte tror jag.
Efter skolan gick jag och Ellie hem till mig, sen efter ett litet tag åkte vi till henne. Där var det kul! Sen åkte vi till träningen.
 
 
 
 



Godnatt
Publicerat den

Hej! Förlåt för att det inte blev nått inlägg idag. När min dator är lagad kan jag börja blogga bra igen. Särskilt nu under juletiderna, då gillar jag att blogga! :3
Jag har vart på träning och i skolan idag. Imorgon ska jag fortsätta på min adventsstake på slöjden! Ha en god natt!

Btw så har jag satt upp ljusslingor på min vägg! Jag tror jag ska ha det året om!









Vill ha snö!!
Publicerat den

Hej!
Hela dagen har jag vart utan internet, tills nu. Det var nått konstigt men nu funkar det.
Jag har inte gjort nått speciellt alls idag.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här nu... Men ja.
Nu ska jag kolla Gossip Girl, det var ganska länge sedan nu!
 
 
 



WeHeartIt Christmas
Publicerat den

Hej.
Nyss bläddrade jag förbi lite christmas-kollage på we♥it.. Och gissa vad jag såg då? Jo, mitt album var nästan längst upp. :333 Det kan vara för att inte så många har börjat göra jul-kollage än, men det har jaag!
Men imorse åkte jag iväg och spelade innebandymatch, vi förlorade tyvärr. Men det var kul iallafall!
Sedan har jag inte gjort så mycket. Jag vill göra lite julpynt, men jag ska försöka vänta till december iallafall, så jag inte redan hr gjort allt!
 
 
 



Vinter/jul-design
Publicerat den

Hej!
När första snön kommer ska jag börja ta lite vinter-bilder, så jag kan bland annat fixa en ny header, eller en helt ny design, jag får se! Men det längtar jag verkligen till!
Förra året hade jag också en vinter-design. Den var ganska så fin faktiskt! Men nu har jag hellre mer små bilder, än en jätte-bild på mig. :33
 
Åhåhåh jag haaaaatar verkligen att skriva på min brorsas tangentbord. SAKNAR MIN DATOR!!! Hoppas verkligen den blir klar till julen! Jag okar inte med att inte kunna använda mina bilder som jag har på min dator.
 
Förra årets design. Åh, bilden på mig var inte så vacker kanske, men resten var fint juuu.
 
 
 
 



Mönstrade sweathers H&M
Publicerat den

Detta är då några mysiga tröjor från hm, alla har fint mönster, om får mig at tänka på julen. :33 Jag kommer nog köpa någon av dessa när jag är på hm nästa gång!
Länkar: 1 / 23 / 4 / 5
 
 
 



Hej!
Publicerat den

Jag har ett stort problem. Jag vill liksom börja att kolla alla julfilmer och julpyssla, och allt. Men då har jag inget att göra i December. Haha, vilka jobbiga problem jag har! Men det är seriöst. Idag har jag t.ex lyssnat på massor av jullåtar och pysslat en jättestor polkagris, som jag nog ska ha typ julbelysning i. Hehe. När jag har pyntat hela mitt rum med jul, kan jag göra ett inlägg med "mitt julpynt". Jag får komma ihåg det!!
 
Men idag har jag varit i skolan såklart, vi har haft lite tråkiga ämnen. IMORGN ÄR'E FREEEEDAG!! Yes.
Jag har börjar lyssna på last friday night, med Katy Perry igen... Haha, den låten är väldigt gammal, men bra!
Hehe.. :3
 
 
 



The Nightmare before Christmas
Publicerat den

Hej! Nyss kollade jag och min familj på the nightmare before christmas. Vi har inte sett klart den, men vi kollar vidare imorn! Den är superbra hittils. Det blir som det sista av halloween, och början på julen. För jag skulle säga att det är både en julfilm och halloweenfilm!












Julen börjar lite smått!
Publicerat den

Hej! När jag var i Norrland så köpte jag ju lite polka-kola-godid. Nyss var jag på ica och köpte ett litet julpynt. Najs, jag har nog sagt detta, men jag älskar jul, och har inget emot att börja med julen lite tidigare!






Too much feels...
Publicerat den

Kinda makes me cry. Åhh, denna video+låt få mig att typ "skrattgråta". Amfg.
Delen med Louis... Åh, åh.
Och Zayns kram i slutet. Asdfghjklöä. Man kan liksom inte skriva ner alla känslor man får av den hr videon.
Den kom ju ut för två dagar sen, vi slog rekordet!
 
Story of My Life - One Direction ♥
 
 
 



Hemma!
Publicerat den

Hejsan! Nu är jag hemma igen. Ganska skönt endå, men som alltid så kommer jag såklart sakna Norrland (eller vad man nu ska säga...).
Imorgon är det skola igen. Inte så kul... :(
Men jag har suttit i en bil i ca 7 timmr idag. På vägen åkte vi faktiskt förbi Yohio. :P
Vi stannade också på ikea. Jag hittade typ tre saker. Åh, jag älskar ikea!!
Idag kom Story of my life-videon ut. Omg, de är såå bra! Dör!
 
Vill köpa en "ljus-bricka" och ställa mina ljus på den, jag skanog göra det nästa gång jag hittar en sån "bricka", eller vad det nu är. :)
 
 
 
 
 
 
 



Can't wait for Christmas
Publicerat den

Hej! Idag så är faktist min blogg exakt 1 år gammal. Jag har aldrig haft en blogg så länge. Kul att jag har hållt mig kvar till den här!!
Men jag var på ica för ca en timme sedan, där hade dom suupermycket julpynt. Det var som ett paradis för mig! För jag älskar verkligen julen och allt julpynt! Snart är julen här, ååååh, jag längtar!!! Men jag köpte faktist bara lite julbelysning, Mami köpte lite fler saker till huset. ♡

Hehe, en random bild bara. Den har jag hittat på we♥it. Rymden är cool!





Glass nu!
Publicerat den

Hajhaj! Wasup?
Idag har jag inte gjort så mycket. Vi åkte över till våra kusiner. På ica:n där så köpte jag en godis, som var polka-kola. Jag smakade och det var helt okej, det finns godare godis, men man fick lite jul-känsla, och jag älskar ju endå mint!
Sedan så har vi ju också köpt massor med kalv-kött, av farmor och Hans (så det är mycket bättre kött!). Så det har vi sorterat litt.
Annars har jag hållt på mycket med taben, det är den jag skriver med just nu. :33333

Tocabocaaaaa! Väldigt kul spel asså! Haha. Jag skulle faktist gärna vilja ha typ sånt hår. Blondt ombre.






Hello November
Publicerat den







Hehe, kunde inte välja, så det blev två bilder...