Dumleglass
Publicerat den

Hej!
 
Nu har jag smakat Dumleglassen. Enligt mig så var den suuupergod! Den smakar typ som riktig dumle, okej, obviously it does...
Smaka den, den är NamNam!
 
 



Ute i solen
Publicerat den

Nu är jag ute i solen med MaxiBoi (brur).










Dagen
Publicerat den

Hej!
 
Idag har vi vart på Skansen! Det har varit varmt och kul. Det fanns påfåglar. :3 Och andra söta djur!
 
Senare idag så kan man åka karuseller, här i våran lilla by. En helg om året så är det marknad, med karuseller. Marknaden börjar imorn, då ska jag gå med Ellie. Det ska bli kul! :D
 
Bild från förra året! Papi is in tha backround!
 



Godnatt!
Publicerat den

Min "kalender", som jag gjorde. Snart är det Juni :o





3 låtar jag lyssnar på mycket
Publicerat den

Random, men just nu lyssnar jag mycket på:
 
One Direction, One way or another
 
Little Mix, Change your life
 
Olly Murs, Troublemaker
 
 
 



Skansen
Publicerat den

Hej!
 
Idag i skolan gjorde vi inte så mycket. Vi kollade på filmen Ted, jag tyckte den var bra! Det är nog inte så ofta man får kolla på just "Ted" i skolan, men det får vi! :P Sedan gick vi en tipspromenad. Efter det fick vi gå hem, så det var en chill dag!
 
Imorgon ska vi till Skansen med arbetslaget. Jag var nyss och handlade, jag köpte Loka Strawberry, bland annat. Jag smakade en klunk, den var god!
 
Sedan så har jag också kollat klart PLL nu, så jag får vänta till den 11 Juni, för att se mer. :/
 
 



Fotboll ♥
Publicerat den

Hej!
 
Idag har det varit en regnig dag... Vi körde typ NTA hela dagen igen.
Efter skolan kollade jag PLL, jag har ett avsnitt kvar, sedan måste jag vänta tills den 11 juni. :/
Sedan körde jag match med dom yngre, i fotboll. Det var riktigt kul, slutresultaten blev 0-0. Jag spelade ytterkantsmittfält. Durudududu, I'm lovin' it!
 
En bild från förra året. ;)
 



Juni om 4 dagar :o
Publicerat den

Hejsan!
 
Idag i skolan har vi haft NTA hela dagen. Ganska tråkigt!
Efter skolan gick jag hem till Ellie, vi körde Yatzy! Jag tyckte det var jättekul, fast hon vann... Haha.
När jag kom hem så solade jag lite, det är ju typ sommar.
 
Jag vet inte om jag ska ta kortbyxor imorgon i skolan... Jag vill, men tänk om det börjar regna, eller bli kallt. Haha, beslutsångest!
 



Hey How Ya Doin'?
Publicerat den

Hej!
 
Haha, idag kan man säga att jag har varit något flummig...  Inget specielt har hänt, förutom att jag har kollat på Pretty Little Liars. ♥
 
Just nu har jag inget intressant i huvudet, men ni kan få en bild. Haha. Den är från i vinras, kul med en vinterbild, när sommaren typ precis har börjat... :3
 
 



REEEGN!
Publicerat den

Hej!
 
Idag har jag haft ännu en dramauppvisning. Det gick superbra! (y) :D
Vi hade uppvisningen nån timme ifrån vart jag bor. Precis när vi kommit hem så kommer jag på att jag glömt min jacka... Fast vi känner några som var kvar där, så dom tog med den. Det var snällt!
 
Annars har jag kollat mycket på Pretty Little Liars idag. Och somnat en liten stund, när jag vaknade trodde jag att det var måndag.. Det blir alltid så för mig när jag somnar på dagen, att jag tror att det är nästa dag när jag vaknar. Är det bara jag?
 
 
 
 



Borta hela dagen
Publicerat den

Hej!
Imorse åkte jag iväg till flen, med dramagruppen. Där spelade vi upp våran teater. När vi hade kommit hem skulle jag direkt iväg på middag hos några vi känner väldigt bra. Det har varit en trevlig dag.
Jag och Liam, han går i min dramagrupp. Han är faktist John Barrys barnbarn.
John Barry skrev låtar till James Bond-filmer, t.ex introt, och han har vunnit 5 Oscarsstatyer. ;)



Shoppat lite
Publicerat den

Så, nu har jag en skolavslutningsklänning, och ett par skor till! (y) Jag skulle vilja göra värsta photoshooten och visa klänningen, men det får ni se den 11 juni. ;)
Det måste verkligen vara något magiskt med mammor, dom hittar allt! Först var jag och kollade efter en klänning med Papi, i flera klädaffärer, sen kom Mami, då hittade vi en direkt, i samma affär som vi hade kollat i, i typ en halv timme! :o
 
Eeehehe, wtf... Förra sommarn.
 



Påväg
Publicerat den

Nu sitter jag i bilen påväg till Nyköping. Vi ska shoppa lite skolavslutningskläder, det blir förmodligen en klänning. Jag får se om jag gör en haul, för jag vill ju inte visa mina skolavsutningskläder än. ;) Men jag kanske köper något annan ju.
Vi åkte nyss förbi två älgar. ^^






Klockren
Publicerat den

Haha! Jag tyckte Danmark var värdiga vinnare, men denna video, hah, så klockren!
 
*Host*, VM-guld.
 



Rainy
Publicerat den

Hej!
Idag har jag vart med Ellie, Elina och Nora. Sedan var jag, Papi och Max på ica, där köpte jag en ny sprut-deo. Den rosa från Dove, förut hade jag den gröna. Hm, den gröna luktar lite godare enligt mig. Och på slöjden gjorde jag klart min hylla, och så gjorde jag en Morsdag-present till Mami. :) Nu hjälper jag Papi med att laga mat. Interesting.
 



What to blog about?
Publicerat den

Jag har ett problem. What tha hell am I suposed to watch when Pretty Little Liars is done? Jag får väl kolla på Gossip Girl, fast det kommer nog aldrig bli desamma!
 
Idag var jag lite med Nora (igen), och Elina. Sen åkte jag iväg på fotbollsträning, det var riktigt kul! Haha, good to know, u know!
 
Ja, jag gillar att blanda svenska och engelska...
 



Bara för att alla andra bloggar om det.
Publicerat den

Hej!

Jag var nyss och handlade med HansiBoi och MaxiBoi. Där köpte jag en av de nya lokasmakerna, den där chocklad milkshake. Alla tycker olika, vissa älskar den, vissa hatar den. Jag skulle nog säga att jag älskar den! Den luktar så gott, och eftersmaken är god! NamNam!






Varmt!
Publicerat den

TjaTja bloggen, eeeeh idah, har jah eeeeeee...
Heheh, sköja!
 
Idag har jag varit i skolan, som alla andra... Det var såååå varmt! Efter skolan gick jag, Ellie och Nora och köpte slush (stav), namnam! Sedan gick vi till Nora och hade det sköööjigt!
 
Efter det var jag på fotbollsträning, och nu är jag hemma och kollar på Pretty Little Liars. Och äter en en blandning av hallon och rysk yoghurt, det är namnam! Och nyttigt desutom!
 
 
 
 



Regnig dag
Publicerat den

Häj!
 
Kollade ni på Eurovision igår? Det gjorde jag! Jag tyckte att Danmark var riktigt bra, jag hejade faktist på henne! Så hon förtjänade verkligen att vinna! Sedan tycker jag också att Petra Mede gjorde ett bra jobb! Hon var så rolig! Jag tycker nog att hon är den bästa programledanren hittils i Eurovision, alla andra är så tråkiga. Hon sjöng värsta roliga låten, och sa skämt!
 
Idag har jag vart med Nora. Vi hade riktigt kul! Vi gjorde en challenge, där man ska tugga i sig en isglass. Jag vet inte om jag lägger upp den, vi filmade med webcamen, det är inte direkt den bästa kvallen där...
Sedan kollade vi på gamla klipp på mig från förra året, på datorn, haha, vi hittade en asarölig video! Den får jag lägga upp här!
 
Nu ska jag bara kolla på Pretty Little Liars!
 
Smile, smile, smile...



SleepOvah igår
Publicerat den

Heej!
 
Jag har varit utan internet i ca 1 dygn! :o Det är därför jag inte kunde blogga igår. Men jag har sovit över hos Nora, med Ellie! Vi hade sååå kul, vi grillade, kollade på PLL och gjorde massor av randomroliga saker. När vi grillade marsmallows så började Noras marsmallow brinna! ^^ Haha, fast hon brände som tur inte ner hela gräsmattan!
 
 



La Rubrik
Publicerat den

Häj häj på däj!
 
Idag efter skolan var jag lite med Nora, vi köpte fika till klassen imorgon, eftersom att det är fredag! Sen var vi lite, vi skrattade mycket! Haha!
 
En bild från förra sommaren! ;)
 



Väst, skor
Publicerat den

Hej!
Idag skulle jag ju visa vad HansiBoi (Papi) köpte till mig i U.S.A, New York City.
En jeansväst och ett par låga convesre från världens största affär, som sagt.
 
 



Dramauppvisning
Publicerat den

Hej!
 
Idag i skolan hade vi frilufsdag, hela dagen, det var helt okej! Ganska kul faktist! ;)
 
Idag har jag också haft dramauppvisning. Det blev lyckat! Jag sa aldrig fel! (y) Jag var tjuv, med en annan tjej, vi målade oss svarta runt ögonen. Haha, det var jobbigt att ta bort!
 
Heh, brur (MaxiBoi), hittade denna bild i tidningen. Jag såg ju lite ut som honom!
 
 
 



HansiBoi is back!
Publicerat den

Pappa har kommit hem igen!! Han har vart i USA i typ 10 dagar. Jag hade saknat honom! Han köpte med sig hem ett par låga converse och en jeansväst till mig! De var köpta i New York på en av världens största affärer, det var typ 7 stora våningar! Jag gör en bild-haul senare idag, och visar hur conversen och västen ser ut. :)
 
Nu ska jag kolla på Pretty Little Liars!
 



Fin topp
Publicerat den

Hej!
 
När jag var och shoppade med Ellie för ett tag sedan, så hittade jag en jättefin topp på Cubus, men den fanns inte i min storlek. Men jag provade en iallafall, som var pyttelite förliten, den satt sååå fint, bara att den var liksom lite för kort. Men nästa gång jag är på Cubus så måste jag köpa den!
 
Så fin, jag döör!
 



Pappi!!
Publicerat den

Imorgon kommer HansiBoi hem!
HansiBoi = Pappi = Pappa.
Han är i Usa, och har varit borta i ca en vecka. Jag har saknat honom! Så jag längtar väldigt mycket tills imorgon.
 
Om en timme, ungefär ska jag på fotbollsträning, det är ju varmt, så det ska nog bli kul!
 
VASHAPPENIN!?
 



1 vs 2
Publicerat den

Hejsan!
 
Jag har beslutsångest! Jag vill byta profilbild, men kan inte bestämma mig för vilken jag ska ta av dessa två. Så komentera väldigt gärna vilken ni tycker jag ska ta! Jag älskar när ni komenterar, så det skulle göra mig glad, om ni la eran röst! ♥
1 eller 2?
 
 



Ben&Jerry's
Publicerat den

Heej!
 
Gud vad jag skulle vilja ha en Ben&Jerry's med mintsmak! Alla hatar typ mint, men det är för alla tror att det smakar tandkräm, men mintglass smakar inte alls tandkräm.
 
Idag har jag varit ute ganska mycket, hittils. Jag har absolut ingenting att göra. Så blir det när jag inte måste på match.
 
 



Vad ska rubriken vara till ett sånt inlägg som detta?
Publicerat den

Hejsan!
 
Idag har jag vart lite med Ellie. Vi panatade burkar. ^^ Sen köpte jag en typ puderborste. Den var fin. :P
Snart ska jag, med min familj till några vi känner väldigt väl. Där ska vi äta middag. Det ska bli kul!
 
Haha, små dvärgar!
 



Vacker
Publicerat den

Ja, jag ska sooova, but wholicrabBatman, look at this, I need it!
Denna kläning mååste jag ha som skolavslutningsklänning! Jag hittade ju en annan, som jag visade för någon månad sedan (här). Det var också en fin klänning, men denna är fasen ännu finare! I meen, look at it!
 
Det blir lite svengelska när jag är trött...
 



Dagens outfit
Publicerat den






Fantastisk kväll igår!
Publicerat den

Nu har jag sett One Direction med egna ögon, och hört dem med egna öron!

Nu ska jag berätta lite kortfattat hur det var igår!

Först kom vi dit. Då hittade vi Elina och Nora. Dom åkte tidigare än oss, för dom åkte typ tåg, och jag och Ellie åkte bil. Det var ganska coolt att vi hittade varandra, för det var såå många där! Sedan väntade vi på att få komma in. Awa, som vann x-factor gick förbi oss faktist, så det var lite kul!

Sedan kom vi in och satte oss på våra platser. Arenan var mycket större en vad jag hade väntat mig!

Sedan var det ett förband som spelade. Efter det sattes det på en liten intro-video om One Direction. Och SEN kom dom in! Aaaah, alla skrek som galningar, jag med kanske... Det var en såååå häftig känsla, att få se dom på riktigt! Dom började med att sjunga Up All Night från förra albumet. Sen pratade dom och sjöng mer, åååh, det var så häftigt! Så fort någon gjorde en lite rolig min skrek alla! Omg! Det finns inga ord! Livet är bäst som Directioner! Och ibland vinkade dom till oss, och då vinkade alla tillbaka. Haha, jag kommer aldrig glömma denna kväll!

Okej, kort sammanfattning vet jag inte om det blev... Men här kommer iallafall några bilder jag tog igår!

 

 




1D-konsert imorgon!
Publicerat den

Hej!
 
Imorgon ska jag på 1D-konsert. Jag är så obeskrivligt glad! 
Min tröja kom idag också, vi beställde den förra veckan. Det är en One Direction tröja. :)
Guuud, jag kan inte fatta det. Jag sett dom på tusentals bilder och videos, och nu ska jag se dem på riktigt! Det är helt otroligt!
 
Haha, idag kollade vi på One Way Or Another i klassen. Det var kuul!
 
So säxy!
 
 



Pretty busy day, u know
Publicerat den

Hej! Idag var jag i skolan som vanligt. Efter det gick jag hem till Ellie. Vi gjorde en video, som förmodligen kommer upp på hennes blogg, littlebigellie.blogg.se. Sedan åkte jag till fotbollsträningen. Vi körde match mot de yngre. Nu har jag kollar lite på PLL, och ska snart gå och lägga mig. :)
En instagrambild. Jag heter @paulafrolander där. :)
 



7 days, 7 outfits - Sunday
Publicerat den

Heeej alla!

Idag är det ju söndag!

Här kommer dagens outfit! Eftersom att det är söndag, så är det ju den sista. Men jag kommer göra fler 7days7outfits! Nån vecka. :)

 
Jag hatar att jag råkade ha håret bakom öronen!
 
 



Cut the rope
Publicerat den

Hejsan!
 
Jag måste bara tipsa en bra app som jag hittade. Den är ganska rolig, och klurig!
Den heter Cut the rope.
Man ska typ skära av rep så att en liten boll tar stjärnor och blir uppäten av en grön figur... Okej, ingen fattar. Men man fattar när man kör spelet. :)
 
 



7 days, 7 outfits - Saturday
Publicerat den

Heeej!
 
Idag på morgonen körde jag fotbollsmatch. Det var varmt, roligt och vi vann! Med 2-0. :)
Annars har jag bara varit hemma och varit ute, det är så varmt!
 
Här kommer dagens outfit! :)
 
 
 



7 days, 7 outfits - Friday
Publicerat den

Hej!
 
Idag är det freeeedag! (Om du inte visste...)
Vi hade NP i historia idag, jag tror det gick bra iallafall. (y)
Imorgon blir det fotbollsmatch, det ska bli kul!
 
Här kommer fredagens outfit! :)
 
 



7 days, 7 outfits - Thursday
Publicerat den

Hejsan!
 
Idag efter skolan gick jag, Jennifer och Ellie hem till Jennifer. Vi åt toast, var ute och sånt. Det var kul! :D
 
Här kommer torsdagens outfit, det var lite soligt, så jag fick sol i ögonen...
Louis Tomlinson-Style! På onsdag blir det 1D-konsert! :D
 



7 days, 7 outfits - Wednesday
Publicerat den

Hejsan allihopa!!
 
Idag är det onsdag, och det är maj, och ledigt! Toppendag!
 
Här kommer onsdagens outfit! :)
 
 
 



Maj!
Publicerat den

Hola!
 
Nyss var jag på en liten piknick med familjen. Inget särskilt. Men det var riktigt varmt!
Senare idag ska jag på fotbollsträning, vi har äntligen börjat köra på gräset! Det är riktigt kul då!
 
Mohaha, jag är inte normal.