7 days, 7 outfits - Tuesday
Publicerat den

Idag är det tisdag... Det är ju valborg också! Senare får vi gäster. Vi kommer gå till den där brasan, heter det "majbrasa"? Det är ju inte maj, så jag kanske blandar ihop det med någon annan brasa...
 
 
 
 
 
 



Haul - Willy:s, H&M, Cubus
Publicerat den

Hej kompisaaar!




7 days, 7 outfits - Monday
Publicerat den

Idag är det måndag...
 
Dagens outfit är en outfit som jag har på mig ganska så ofta. Jag tror det är min favoritoutfit. :)
 
 
 
 



5 sanningar om mig
Publicerat den

Lite random kanske, men kände för det!
 
1. Om jag lyssnar på en låt är det svårt för mig att inte sjunga med...
2. Jag gillar uppmärksamhet.
3. När jag shoppar blir jag så glad, det finns så många fina saker!
4. Jag blir obeskrivligt glad när jag är med mitt lag, eller mina vänner. ♥
5. Jag vill bli modell mer än allt annat, men jag är för kort för det.
 
Sluta jäklas med mig, hår!
 



Shopping
Publicerat den

Hej!
 
Idag var jag och shoppade med Ellie. Jag är jättenöjd med allt jag köpte! Imorgon kanske jag gör en haul, annars lägger jag bara upp bilder.
 
Imorgon blir det skola igen. En rolig sak är att vi ska hålla på med lera på bilden, det ska nog bli kul!
 
Haha, Hansiboi (Papi)! I just gotta love this picture!
 
 



Match, innebandyavslutning, kolgrillen
Publicerat den

Hejsaaan!
 
Imorse åkte jag iväg och spelade match, det gick bra! En av våra spelare, Sandra, skadade sig riktigt mycket! Jag vet inte hur, men hon skulle skjuta iväg bollen, så blev det något konstigt med benet. Så ambulansen kom, hon kunde inte röra på benet på något sätt! Jag tycker så synd om henne! Så resten av matchen kämpade vi för Sandra. ♥ Vi vann med 4-2! :)
 
Efter matchen körde vi till innebandyavslutningen. Där fick vi en medalj, medaljen för seriesegern får vi senare. Efter det gick hela laget ner till kolgrillen, en grekisk resturang. Där åt vi och hade kul! Nu sitter jag här hemma igen.
 
Det är så grymt att fått vara med de två bästa lagen på samma dag!
 



Tjejkväll
Publicerat den

Hej!
 
Nu sitter jag här med en mugg vattenoboy och kollar på Pretty Little Liars, efter att ha vart på tjejkväll. (Ja, jag gillar korta meningar som beskriver mycket.)
Med "tjejkväll" menar jag inte att jag har vart med mina tjejkompisar under kvällen, för det är inte ens riktigt kväll än...
Tjejkväll är något som vi i våran lilla "stad" har en gång om året, då det är rea i nästan alla affärer. Det som är synd är att vi bara har en bra affär, och den affären heter Stila, och har beauty-stuff. Jag köpte ett par örhängen, med earcoff. De kostade bara 50 kr!
 
 
Nu, när vi var inne lite på vattenoboy, så tänkte jag berätta "receptet", det är inte alls svårt! Min pappa drack det ofta som barn, för att min farfar (som tyvärr inte finns längre) brukade göra det. Det är en riktig sockerbomd, so u better don't tell ur mom!
Men iallafall. Man blandar 4 teskedar socker och 2 teskedar kakao. Sedan häller du i lite grädde. Man kan inte riktigt säga exakt hur mycket, gå på känslan. Konsistensen vet jag inte hur jag ska beskriva, inte vattnig, typ lite krämig. Sedan kokar du vatten, och häller i det i glaset. Klart!
 



Våååår!
Publicerat den

Hej!
 
Idag efter skolan gick jag och Ellie hem till mig. (Jag har vart med folk väldigt mycket denna vecka...) Vi gjorde fattiga riddare och hade en liten plåååtning. Hehe, nejmen, vi fotade lite. Hon fotade mig till "7 days, 7 outfits", och jag tog lite kort på henne! Det var så kul!
 
Hehe, jag gillar att redigera/göra bilder!
 



Äpplen är goda!
Publicerat den

Ahaa, jag har ätit tre äpplen idag! Det är ju bra för kroppen, men inte lika bra för tänderna... Det är så gott med äpplen, gröna!
 
Idag efter skolan var jag med Nora och Elvira. Vi körde en vattengrej, haha, yolo, det var kul! Vi studsade också studsboll, haha, lite yolo där också. Men det är faktiskt kul, och man får lite nostarlagikänsla. :)
 
Ett random lite collage på oss, som jag gjorde. :)
 



Militärgrönt ♥
Publicerat den

Hola amigos!
 
Jag bara älskaaar kläder och accesoarer, vilket jag tror dom flesta gör!
Jag gillar särskilt militärgrönt och nitar. Jag tycker det är så fint!
Inne på Zara, BikBok, Cubus och Ginatricot finns det så mycket med fina kläder, i militärgröna färger! Det finns två par byxor som finns på Cubus, som jag vill köpa, de ena är såklart militärmönstrade, och de andra har svartvita ränder. Jag måååste ha!
 



Hola
Publicerat den

Idag var jag i skolan som vanligt, inget specielt där. Efter skolan gick jag hem, när jag var hemma hörde jag att det plingade på dörren. Det var Nora!! Vi var lika random och konstiga som vanligt. :)
Sedan skulle jag på utvecklingssamtal, Nora väntade på mig. :3 På utvecklingssamtalet gick det super! Bara posetivt, hon sa att jag kommer få en bra framtid, och att jag verkligen jobbar för att bli något och har bra kunskaper, och mera. Jag är nöjd! :D
Efter det åkte vi hem, då var jag lite mer med Nora, sedan skulle hon hem, och jag behövde göra mig i ordning till fotbollsträningen.
Sedan gick jag till träningen, vi körde 1515... Det är inte kul!
 
Långt och tråkigt inlägg!
PS. Kolla in Noras blogg! Noram.blogg.se :D
 



Fin dag
Publicerat den

Hejsan!
 
Idag har det varit en riktigt varm, solig och fin dag! Jag har varit ute väldigt mycket, och t.ex kickat boll, varit i hängmattan och vart med Lovisa.
Imorgon blir det skola, inte riktigt lika kul...
 
Imorgon, eller någon dag nästa vecka ska jag göra "seven days, seven outfits". Det var ganska länge sedan jag kom på det, men nu ska jag göra det! Och om du inte vet vad det är, så kan jag säga att jag lägger upp en bild på en outfit under en vecka. Olika varje dag, då.
 
 



SEGER!
Publicerat den

Yeeeey!
 
Idag har jag hela dagen spelat innebandy-cup med bästa innebandylaget! Och vet ni vad? Vi vann hela skiten! :D Jag är så lycklig!
Våran målis, Frida var så grym, hon släppte totalt in 2 mål, och då var det fyra matcher + straffar. Eller jag tror det var fyra matcher...? Minst fyra iallafall!
I finalen stog det 2-2 när matchen var slut, då körde vi straffar, då var Frida king, och släppte inte in ett enda mål!!
 
Haha, hitta mig... Nummer 4!
 



Fredag!
Publicerat den

Hola!
 
Jag tänkte meddela till er att det faktist är fredag idag. Så att ni är med i svängarna!
 
Idag var jag i skolan, såklart. På idrotten skulle vi dansa bugg... idrottsläraren skulle dela in oss i par... Det blev ganska långtråkigt efter ett tag, men han jag dansade var ganska bra! Man skulle snurra runt, göra någon dubbelsnurr och något annat konstigt, jag såg säkert helt retarded ut.
 
Efter skolan gick jag, Nora och Elina och köpte lite glass, man blev ganska mätt. Sen va vi en stund hos mig och flumma runt och kollade på I just want to be cool och Pewdiepie.
 
Haha, kollade på lite webbcam bilder från i sommras, vad liten jag var! Och brun i ansiktet, men det var ju endå sommar.
 
Nu ska jag iväg och äta på resturang, hedjå!
 



Prisvärd outfit
Publicerat den

Hejsan!
 
Igår gjorde jag en outfit, som är väldigt billig, för att vara så fina kläder. Tröjan funderar jag faktist på att köpa själv.
 
Kläderna är från BikBok, skorna kunde jag inte välja mellan, men dom för 99:- är ju billigast, men dom andra två är lite finare, så jag kunde inte välja, dom är iallafall från h&m, och accesoarerna är från Gina. :)
 



Nya fotbollsskor
Publicerat den

Hej! Idag kom Mami hem med nya fotbollsskor, fotbollsstrumpor och benskydd. Så snällt!

Fotbollsskorna är riktigt fina. Det är märket Adidas. Alla mina fotbollsskor är Adidas. Jag har två par till, ett par från förra säsongen, som fortfarande passar, men börjar bli försmå, och ett par som nästan passar, dom är lite förstora. Interesting...



Fina va? :D



Hunger Games - Catching fire ♥
Publicerat den

Hejsan! 
Jag såg att trailern för Hunger Games - Catching fire hade kommit ut. Yey! Som man ser i slutet så kommer filmen ut den 22 november. Jag vet redan vad som kommer hända. :3 Det är för att jag läser triologin, och är inne i tredje boken. Jag har inte läst på månader, men jag ska nog börja läsa mer igen.
 
Jag älskaaar Hunger Games! ♥
 



Party and bullshit, and party and bullshit
Publicerat den

Hola!
 
Idag var jag i skolan som vanligt, efter skolan var jag en stund med Nora och Jennifer. Vi var inne på Styla, sedan var vi hos mig och åt glass, och gjorde lite andra småsaker. Efter det gick jag till dramat, och sedan direkt efter det, åkte jag till fotbollsträningen. Jag har hunnit med mycket!
 
Haha, en bild från ca 1 år sedan. Vad kort hår jag hade, om man jämför med nu. :)
 



Mina ben...
Publicerat den

Mina ben, det går inte att förklara. Jag har tränat så himla mycket. Läs inlägget "Min långa vecka", det blir samma denna vecka. Vi körde ju då träning idag, mina ben kunde typ inte springa. Jag blev lite flummig där på slutet. Haha! :) Fet blir jag inte iallafall, om jag inte helt slutar träna, och bara sitter framför datorn och käkar godis. Men det kommer inte hända.
 
Jag somnade också idag efter skolan, jag är trött! Och sen igår kväll, efter mini fotbollscupen, så fick jag värsta powern och började träna, haha. Jag kan vara lite konstig ibland... Funderar på att göra det varje kväll!
 
Snart blir det paaaaj! Så gott! Med skinka i.
 
En bild från i sommras, kinda random, men jag kan förklara! Jag vill ha sommar!
 
 
 



Dress
Publicerat den

Hej!
 
Jag hittade denna snygga klänning, från bikbok, för några dagar sedan. Den vill jag ha, till sommaren!
Älskar både mönstret och formen. Måste ha!
 
Bilden blev kanske lite suddig...
 
 
 



Fotboll ♥
Publicerat den

Hejsan!
 
Idag var jag på en liten minifotbollscup med laget. Det gick ganska bra för oss, vi kom 4:a. :) Det var riktigt, riktigt roligt, eftersom jag inte har spelat på gräs/konstgräs sedan förra säsongen. Vi har kört på en liten hockeyplan, med grus. Snön har inte försvunnit från våran gräsplan.
Det var riktigt varmt när vi körde, sommarvärme. Man såg till och med sånt som man kan se i afrikafilmer, ni vet när luften typ flammar för att det är så varmt. Man fattar kanske inte vad jag menar, men det var varmt kan jag säga!
 
Aaah, min fot har somnat... Haha, jag hatar det!
 
 
 
 



Pretty Little Liars ♥
Publicerat den

Hola!
 
Idag vaknade jag upp hos Nora. Jag sov ju över där, med Ellie. Vi kollade på Pretty Little Liars.
Vi hade så kul, det måste vi göra om!
 
Gud vad jag kommer sakna serien när den är slut. Det kommer ju en säsong 4, i sommar. Men jag är bara i början av säsong 2, så jag har mycket kvar att se. :)
 
 



Sleep-over
Publicerat den

Hej!

Just nu är jag på sleep-over hos Nora, med Ellie.

Aaah, Noras pappa kom just upp och skrämde oss! Jag är ganska rädd av mig. :)

Vi kollar ju på Pretty Little Liars, det är ganska läskigt!






Lite smått stressad
Publicerat den

Hejsan!
 
Just nu sitter jag och kollar lite på PLL, imorgon blir det maraton!
 
Idag har jag vart på forbollsträning, det var riktigt kul! Efter träningen satt jag i bilen med dem jag åker med. Vi satt och skrek "HAH GAYYY!" Haha, det var kul! Sedan skrek vi också "ÅÅÅÅÅH SOPPA!" Why so serious?
 
Denna vecka har jag riktigt känt av hur det är att vara stressad. Stressandet är inte riktigt slut heller. Jag måste göra 7 days, 7 outfits någon dag, och hinna kolla på några avsnitt av PLL, innan vi ska kolla på maraton. Sedan ska jag hinna med lite saker, tills på måndag, då jg ska spela en mini fotbollscup. Jag hinner göra det, men då har jag inte mycket tid att sitta och verkligen chilla. Men på något sätt så gillar jag det endå. Jag tycker det är kul att planera tid, och jag känner mig bra och stolt när jag faktist har hunnit med allt! :)
 
Haha, en bild jag, brorsan och Papi gjorde. Papi tyckte att det var jättecoolt att man kunde byta plats på huvudena. Men endå har han ett jobb där man sitter mycket vid datorn. :)
 
 
 
 
 



Hola!
Publicerat den

Idag har jag vart i skolan (såklart), kollat två avsnitt av PLL, vart på innebandyträning, gjort baconpankaka/ungspankaka och kollat på mästerkocken.
Tycker ni att det var rätt som vann? Det tycker jag! Båda var värdiga vinnare, men jag hejade lite mer på henne.
 
Det blev ett väldigt tråkigt inlägg. Men jag har haft så mycket att göra denna vecka (om ni kollar inlägget nedan), så jag har inte hunnit tänka ut något kul.
Men på fredag så ska jag iallafall göra 7 days, 7 oufits. Så på måndag börjar jag med det. :)
 
Jag ser trött ut. Because I am... Inte så konstigt kanske.
 



Min långa vecka
Publicerat den

Hejsan!
 
Denna vecka har jag gjort väldigt mycket. Och jag kommer göra mycket mer. Mycket träning! Men som tur är att det blir inte så hela tiden, snart slutar tyvärr innebandysäsongen. :)
 
 
 
 



It's not called being gay, it's called being fabulous
Publicerat den

Haha, jag har börjat kollat jättemycket på Pewdiepie. Jag spelar inte mycket sådanna spel själv, men jag gillar att kolla på när han gör det. För han är så rolig och fab! Fast fridays with pewdiepie är ju bäst!
Sedan så gillar jag också att kolla på Marzia! Hon är också rolig och fab! :3
 
Idag har jag vart i skolan, första dagen efter lovet. Det var faktist inte så farligt, det kändes som att det gick väldigt fort.
 
Fridays with Pewdiepieeeeee!
 
Brofist!
 



Fotbollsträning
Publicerat den

Hola!
 
Idag har jag varit på fotbollsträning. Gud vad trött jag blev! Men det var kul. På tisdag ska vi börja träna ute, kallt!
 
Imorgon blir det skola (för er som inte visste det). Neee, jag vill ju ha lov längre! Men lovet kändes endå ganska så långt, så jag är nöjd.
 
Haha. Inne i spelet!
 



Pretty Little Liars
Publicerat den

Got a secret, can you keep it...

Haha, alla kollar typ på Pretty Little Liars. Så jag kollade bara lite idag, och sen fastnade jag. Den är riktigt bra! Den är spännande, och lite creepy. Eller, jag tycker ju typ att allting är lite läskigt..
 
Jag har kommit till 3:e avsnittet, kanske inte så långt. Men jag vet att jag inte kommer sluta titta!
 
 
 



Seven days, seven outfits
Publicerat den

Hej!
Jag kom på en sak för några dagar sedan. Det är inte något jätte fancy, och mottot "seven days, seven oufits" fick jag från bikbok tror jag. Så det är kankse inte ett rigtigt "motto".
 
Men med det menar jag att jag lägger upp en bild på en outfit varje dag, under en vecka. Och det blir väl bara en random outfit, för varje dag, som jag tycker är fin. Man skulle ju kunna göra en bild på datorn med kläder från t.ex bikbok.se, eller ginatricot.se. Men jag tänkte köra med mina egna kläder. :)
Det var bara något jag kom på, men det ska jag nog göra det nästa vecka, eller nästnästa.
 
Okej, man kanske inte fattar nånting av vad jag skrev..
 
 



Vad jag köpte igår
Publicerat den

Hej!
 
Igår var jag ju i Nyköping och shoppade litegrann, inte så mycket. Sedan så fick jag tre par neonfärgade strumpor. Eftersom att jag använde mig av webbcamen, så är det inte den bästa kvalitén. Så strumporna är mer neoniga i verkligheten. :)
 
Jag köpte allså två örhängen på Ur&Penn, och en bandeautopp på GinaTricot.
 



I bilen
Publicerat den

Hej!
Just nu sitter jag i våran bil påväg till Nyköping för att shoppa lite kanske. Jag tror jag köper någonting iallafall.
Efter det så ska jag på en träningsmatch med innebandylaget.
Dessa kläder har jag på mig idag, med mina converse och min militärgröna jacka som jag köpte i typ trean.
Men den passar faktist bra!
 



Hola!
Publicerat den

Idag har lilla jag vart på innebandyträning. På onsdagsträningarna så kör vi fys i början, typ alla i hela laget fick ont i knänen. Jag med. Haha, vi måste ha gjort någon konstig övning...
 
Snart ska vi käka thai-mat. Eller japanskt, eller kinesiskt. Jag har ingen aning. Jag ska iallafall äta wok (eller hur det nu stavas). Jag gillar inte riktigt sushi.
 
 



Aprilsnö
Publicerat den

Hej!
 
Har det någonsin vart snö i april? Jo, det tror jag. Men förra året var det inte det tror jag. Men jag tror att snön försvinner snart, kanske nästa vecka? Är sämst på att gissa sådant...
 
Guud vad jag kommer sakna Top Model Sverige. Det är det bästa programet jag någonsin följt, tror jag. Det är nog för att jag själv vill bli modell. Men jag tror inte att jag kommer bli det, för att jag är väldigt kort, och så tror jag inte att jag kommer vilja det lika mycket när jag blir äldre.
 
Instagrambild, följ mig gärna där! @paulafrolander
 



April
Publicerat den

Hej!
Idag kan man inte lita på någon, har redan gått på massor av skämt...
Först så tänkte jag göra ett aprilskämt, här på bloggen. Men neee. Jag kommer inte på något.
 
Top Model Sverige-Pamela skrev på instagram, att hon skulle sluta med att modella, för att hon inte kunde gå på klackskor längre. Jag gick seriöst på det. Men sen såg jag massor med komentarer som sa att det var ett aprilskämt, så då fattade jag.
 
Jag kom på en sak för någon sekund sedan, jag kan ju aprilskämta med min brorsa. Måste bara komma på något! Let me think...
Något enkelt, kanske att vi ska åka till farmor och Hans imorgon.
Ne, han gick på det en sekund, sen fattade han.
 
Haha, fab.