Harry Potter
Publicerat den

Hej!
Nu sitter jag med min familj och kollar på första Harry Potter filmen (Harry Potter och de vise sten). Efter som att vi var i Harry Potter studion förra veckan så bestämde vi oss för att kolla alla filmerna igen.

Vi äter också våfflor!






Hehe glömde!
Publicerat den

Hej!

I "haulen" från igår så glömde jag att visa det jag köpte inne på VS. Så det visar jag nu. Mamma köpte två produkter där, så fick allt för £30. :)
 
Som man ser så har jag också en ny header. :)
 
Detta köpte jag:
 
 
 



London Haul
Publicerat den

Skönhet:
 
 
Hår:
 
Kläder:
 
 
 
 
 



London-helgen!
Publicerat den

I helgen var jag i London. I detta inlägg visar jag bilder därifrån. Det kommer bli asmångs haha!














Nu kommer alla bilder från Harry Potter studion (the making of Harry Potter). Det var helt magiskt där, jag älskar Harry Potter!
Där kunde man kolla på nästan allt som var med i filmerna, och man kunde träffa den riktiga Hedwig, och Ron's uggla. Jag tog supermånga bilder där, så jag behöver nog inte förklara.


























































Det var några av alla bilder jag tog i Harry Potter studion. 

Här kommer lite andra bilder från London.













Åh vad många bilder det blev!!



Hemma
Publicerat den

Hej! Sent igårkväll kom vi hem igen. Det är lite synd men ändå skönt att vara hemma. Imorse letade jag påskägg, vi var ju i London i helgen så jag kunde inte göra det då. Men jag fick massa choklad. 
Sedan kom Ellie. Vi har vart ute typ hela dagen! Hon gick hem för ca 30 minuter sen. Men nu ska jag städa mitt rum. 
Senare ska jag nog göra ett London-inlägg med bilder därifrån, och imorgon kan jag kanske göra en London-haul. 



Det har vart suupervarmt hela dagen idag!!



I love London!
Publicerat den

Hejsan! 
Jag älskar verkligen London! Vill verkligen stanna här längre, men imorgon ska vi iallafall åka hem igen.
Men igårkväll var magisk! Vi var på Harry Potter Studio. När jag kommer hem kan jag göra ett inlägg med bilder och sånt från London, då kan jag ju bland annat skriva om Harry Potter studio. Kortfattat så är det stället där dom spelade in filmerna, och där fanns iprincip allt som var med i filmen. Underbart! Man kunde också träffa Hedwig och Ron's uggla, de riktiga alltså! :o 
Men idag har också varit en toppendag, vi har ätit god mat och shoppat!







London
Publicerat den

Hej!
Nu är jag i London! Omg jag älskar det redan! 
Hittills har vi vart i en pub och typ ätit middag, väldigt tidig middag, sedan har vi gått runt lite, vi var bland annat inne på primark och boots. Allt jag har köpt visar jag när jag kommer hem.
Men det är verkligen superbilligt här, särskilt primark!
Senare idag tror jag vi ska in till stan igen, jag vet inte vad vi ska göra, för affärerna stänger nog snart.
Imorgon ska vi inte shoppa så mycket, för affärerna är stängda för det är långfredag tror jag. Men då ska vi väl in på nått museum. 










London imorgon!
Publicerat den

Hej!
Imorgon åker jag iväg till London. Jag längtar såå mycket! Kommer nog inte kunna sova ikväll.
Men jag kommer nog kunna blogga när jag är där, för det finns internet på hotellet, men sen får vi se om jag orkar, för vi kommer inte va så mycket i hotellet. Men jag ska försöka!






Saker jag vill köpa i London, Skönhet
Publicerat den

Hej!
Nu har jag planerat massor av saker som jag vill köpa i London, inom skönhet. Det är ganska så mycket tycker jag, men jag kommer säkert inte hitta allt. 
På torsdag åker jag!! :D
 
 
 
 



Korallröda naglar
Publicerat den

 
 
 
 
 



Hallonsmoothie
Publicerat den

Mmm, jag älskar hallonsmoothie. 
Jag använde mig av:
1 dl yoghurt
1 dl mjölk
1 dl frysta hallon





Fair Play Cup + sleepover
Publicerat den

Hej!
Nu har jag inte bloggat på typ 2 veckor. Jag tror att jag aldrig har varit så dålig på att blogga. Men jag har inte haft någon lust att blogga, och eftersom jag inte har många läsare alls, så känns det onödigt att blogga om jag inte har lust. Fast jag ska endå från och med nu försöka göra ett inlägg om dagen. För jag tycker ju det är jättekul att blogga, jag måste bara hitta inspiration! Och inte bara göra inlägg om att jag har vart i skolan och tränat.
 
Men det senaste två veckorna har jag vart i skolan, och framför allt vart på cup över förra helgen. Det var en innebandy cup i Jönköping, Fair Play Cup. Det var den roligaste helgen på länge, vi gjorde så mycket roligt tillsammans och hade bara kul! Resultatet blev inte så bra, men vi kämpade till 100% som ett lag, så jag bryr mig inte om resultatet! Jag fick spela forward nästan varje match, det var spännande eftersom jag egentligen är back. Jag gjorde ett mål också. :) Men nu är innebandyn slut för säsongen, så jag är lite små-deppig just nu, och jag drömmer väldigt mycket om innebandy... Men jag har iallafall talangträffen att se fram emot, jag fattar inte riktigt hur det kommer vara, men jag får väl se. Sen har jag ju också fotbollen som har börjat, vilket är kul!
 
Från fredag till lördag denna helg hade jag sleepover med bästa tjejerna. Vi hade sååå kul! Vi dansade, köpte godis, pratate och var flummiga. Det var också en av de roligaste helgerna på länge!
 
Om några dagar åker jag ju till London också! Vi har inte fått påsklov än, men vi får på torsdag, då åker vi. Det ska bli kul!
 
Oj vilket långt inlägg det blev nu...
 
 
 
 



Victoria's Secret Eau de Toilette
Publicerat den

Hej!
På påsklovet åker jag och familjen till london i några dagar, så jag har bestämt lite saker jag ska köpa. Detta ska jag förmodligen köpa på Victoria's Secret, om jag tycker om dofterna.
Sedan ska jag göra någon collage-aktigt bild till skönhetsprodukterna jag ska köpa.
Sen får vi se vad jag köper när jag väl är där, men detta är mina planer iallafall.
Haha, jag gillar att ha saker och ting planerat.