Nacka forum haul
Publicerat den

Hej!
Nu var det ju ett tag sedan igen.. Är det äns nån som läser min blogg längre haha!?
Men jag ska iallafall göra en liten haul!
Nu när jag var och shoppa var det egentligen meningen att jag skulle hitta en skolavslutningsklänning, men jag hittade ingen. Så mamma ska kanske köpa den åt mig istället. Eller så får jag beställa från nätet.
 
Först inne på Gina köpte jag dessa mysiga byxor. Dom kostade 199 kr, och är i den där tropical collection.
 
 
Sen har vi dessa tre cropade toppar. Den vita spets-aktiga (129:-) och den vita där det står "love" (50:-), kommer från hm och den färgglada kommer från NewYorker (79:-).
 
Detta är en höstjacka som mamma köpte åt mig. Den kommer jag ha till hösten och vintern, men vi köpte den nu för man vet ju aldrig om den kommer finnas kvar till hösten. Den kommer från Zara och är typ lite figursydd, eller vad man ska säga. Den kostade ca 800:- tror jag. Jag älskar den!
 
Dessa high waisted shorts kommer från hm och kostade 249:- tror jag.
 
 
Denna ring köpte jag på Gina för 30:- (halva priset), och ansiktstvätten kommer från neutrogena och jag köpte den på hm för 60:-.
 
 
 



Grönalund
Publicerat den

I söndags var jag på Grönalund med bästa tjejerna. Vi hade såå kul! 













1 år sedan
Publicerat den

Hej! Haha nu har jag inte bloggat på jättelänge. Jag har liksom ingen ursäkt, jag tycker bara inte det är lika kul längre. Fast jag gillar att göra inlägg om shopping, kläder och sånt. Det är kul, för jag gillar mode. Typ från 2014 börjde har jag bara vart suuperdålig på att blogga. Under 2013 och 2012 bloggade iallafall ett inlägg varje dag. 
 
Men idag är det exakt ett år sedan det var 1D-konsert. Åååh, det var såå kul! Den 13 juni åker blir det 1D-konsert igen. :D
 
Förra året.
 
 
 
 
 



Maj
Publicerat den

Hej! Nu är det äntligen Maj!
Men igår var det Valborg. Jag var med mina kompisar då. Innan vi gick till brasan grillade vi korv och marshmallows. Sen gick vi till brasan, den var stor!
Sen gick vi hem till Nora och sov över. Vi kom dit ganska sent så vi hann inte göra så mycket, men det var kul ändå!