Tjejkväll
Publicerat den

Hej!
 
Nu sitter jag här med en mugg vattenoboy och kollar på Pretty Little Liars, efter att ha vart på tjejkväll. (Ja, jag gillar korta meningar som beskriver mycket.)
Med "tjejkväll" menar jag inte att jag har vart med mina tjejkompisar under kvällen, för det är inte ens riktigt kväll än...
Tjejkväll är något som vi i våran lilla "stad" har en gång om året, då det är rea i nästan alla affärer. Det som är synd är att vi bara har en bra affär, och den affären heter Stila, och har beauty-stuff. Jag köpte ett par örhängen, med earcoff. De kostade bara 50 kr!
 
 
Nu, när vi var inne lite på vattenoboy, så tänkte jag berätta "receptet", det är inte alls svårt! Min pappa drack det ofta som barn, för att min farfar (som tyvärr inte finns längre) brukade göra det. Det är en riktig sockerbomd, so u better don't tell ur mom!
Men iallafall. Man blandar 4 teskedar socker och 2 teskedar kakao. Sedan häller du i lite grädde. Man kan inte riktigt säga exakt hur mycket, gå på känslan. Konsistensen vet jag inte hur jag ska beskriva, inte vattnig, typ lite krämig. Sedan kokar du vatten, och häller i det i glaset. Klart!
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo