SOMMARLOV! :D
Publicerat den

Hejhej!
 
Jag har sommarlov!
Imorse hade vi skolavslutning. Först var vi inomhus. Där pratade rektorn en liten stund (ovanligt kort!), sedan var det lite olika uppträdande. Ett uppträdande hade en lärare. Han behövde två elever och en lärare från varje arbetslag. Gissa vem som var en av dom i arbetslag 1? Jo, jag. Hehe. Jag visste inte det, min lärare sa till mig att komma, jag fattade ingenting. Då var det att jag skulle vara med där. Det var en liten frågesport. Man kunde vinna en chokladkaka, men jag vann inte. Det var en lärare som vann.
Sedan gick alla 6:or till tuhleparken. Där fick vi ge presenter till Susanne och Anna, jag gav tvålar. ^^ Där fick vi också våra betyg. Jag blev grymt nöjd över vad jag fick!! :D
 
Efter det så åkte jag faktist med mamma till hennes jobb. Det var ganska kul. Jag hjälpte till lite smått och vi åt god indisk mat!
Sen kom vi hem, och det är jättefint väder!
Snart kommer Papi hem. Han har vart i Skåne, så han kunde tyvärr inte vara med på min skolavslutning. Men jag längtar tills han kommer (han har bara varit borta sen igår, men endå!).
 
Imorgon kommer lägga ut lite finare bilder på mig med mina skolavslutningskläder. Nu lägger jag upp en bild som vi tog när jag hade köpt dom. Jag hade oduschat hår på denna bild...
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo