Tipsar
Publicerat den

Hej! Nu tänkte jag tipsa bara lite olika saker. Jag har typ aldrig gjort något inlägg där jag tipsar, så jag tänkte, varför inte?
 
1. Först har vi MIKA, ft. Ariana Grandes låt Popular song. Både låten och videon är såå obeskrivligt bra! Länk till låten.
 
2. Sedan ännu en låt. Det är självklart One Directions senaste låt "Best Song Ever"! Ja, där finns det inte ord för hur bra den är! Länk till låten!
 
3. Hunger Games triologin är fasen den bästa boken jag läst i hela mitt liv! Jag har inte läst klart den än, jag är någonstans i den sista boken. Men den boken rekomenderar jag starkt!
 
4. Clearasil deep cleansing pads. Denna produkt köpte jag väldigt nyligen, men jag tycker den är superbra! Det var Ellie som tipsade den till mig!
 
5. Sedan har vi Schwartzkopfs oil elixir. Håret blir ju så slitet på sommaren. Men jag har använt denna produkt på topparna innan jag duschar, så mitt hår är inte alls lika slitet som det brukar vara efter sommaren. (y)
 
6. One Directions film This Is Us, kollade jag på igår. Och det är den bästa filmen jag sett ever! Haha, i detta inlägg skrev jag lite om filmen. :3
 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo